VII Torneig Solidari XAP Pàdel

Competición de Pádel

Grupo Constant lliura el Xec Solidari XAP

XAPConstant el 21 de diciembre de 2023 10:52 . Leida 324 veces

El passat dia 19 de desembre, Grupo Constant va fer entrega del xec solidari a les instal·lacions de l'IRB Barcelona. El xec, correspon a tot allò recaptat als tornejos benèfics XAP de golf i pàdel celebrats el 2023 i es destina a projectes de l'Hospital Sant Joan de Deú i de l'IRB Barcelona, relacionats a la investigació del càncer infantil.

Per a l'ocasió, va comptar amb la presència d'un dels padrins dels tornejos; Carles Puyol; així com l’equip de l’organització dels esdeveniments; entre ells; Xavier i Oriol Aguilar, Presidents del Grupo Constant i fundadors del XAP. També van assistir algunes de les empresas patrocinadores com NTT Data i Lyreco.

Coneixent les instal·lacions de l'IRB Barcelona

A l'acte, després de la benvinguda i de la fotografia oficial del lliurament del xec, vam tenir l'oportunitat de conèixer les instal·lacions de l'IRB Barcelona, de la mà dels investigadors; el Dr. Eduard Batlle i la Dra. Alexandra Avgustinova.

L'import, obtingut íntegrament durant els dos tornejos XAP celebrats el 2.023, suma un total de 97.783€. Per a Grupo Constant, és una gran satisfacció poder continuar col·laborant amb l'Hospital Sant Joan de Déu, l'IRB Barcelona i amb projectes de tal envergadura.

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.

Comentarios (0)

No hay comentarios.
Inicia sesión para escribir un comentario.
Últimas noticias